Moving on

Idag har jag äntligen fått tag på Malin som jobbar på STS. Hon hade fått alla mina papper så det var bara att trycka på submitt my application, äntligen! Nu är det lite väntetider, min ansökan ska gås igenom, godkännas, skickas till USA och godkännas igen. Förhoppningsvis dröjer det inte mer än en vecka innan allt detta är gjort!

Finally

Idag har jag äntligen fått det efterlängtade mailet som meddelade att jag har blivit antagen, så imorgon ska jag upp tidigt för att ringa STS och submitta min ansökan. Efter det ska jag godkännas av Au Pair Care i USA sen är det min tur att leta efter en lämplig värdfamilj! Åh jag är så glad!!!

Nystart

Har haft denna bloggen väldigt länge men kände inte riktigt att det var min grej och la ner bloggandet rätt snabbt. Nu har jag dock bestämt mig för att det är dags för en nystart. Detta för att jag inom en ganska snar framtid kommer att flytta till USA ett år och det är lätt att följa mitt liv där i en blogg. I USA kommer jag att vara au pair hos en familj som jag förhoppningsvis trivs väldigt bra i.

Anledningen till att jag väljer att åka är att jag känner att jag behöver komma bort lite och få perspektiv på livet. Jag vill få lite tid att fundera ut vad jag vill göra med mitt liv, vad jag ska plugga osv. Dessutom är jag ganska trött på lilla Trelleborg, där alla vet allt om dig. Inte särskilt kul att folk vet allt om dig, speciellt inte om man är med om något som man kanske tycker är ganska jobbigt. Jag har turen att ha helt underbara vänner, men jag vet ju att de finns kvar när jag kommer tillbaka.

Just nu väntar jag bara på att mina papper ska ha kommit till STS, sen är det dags att submitta min ansökan och efter det är det bara att börja leta efter en lämplig familj att flytta till. Ska försöka berätta så mycket jag kan om mitt äventyr här på bloggen!

RSS 2.0