sista veckan i LA

Har hänt en hel del sedan jag skrev sist, ska försöka dra allt snabbt. Flyttade i förra veckan från La Cañada till Josse i Hollywood. Vi hängde på Beverly Center för att fixa hennes hår, och sen hängde vi även i West Hollywood för att fixa hennes hår igen eftersom hon inte blev nöjd den första gången. Har också umgåtts en hel del med Chris och hans roomies, så pass mycket att vi kom fram till att det var bättre att jag bor här och sen träffar Josse på dagarna istället, så nu har jag dragit hit mina resväskor, trivs superbra, alla hans roomies är jättetrevliga och vi kommer bra överens. 
 
I söndags hängde vi här hela dagen, det var så sjukt varmt att man inte ville göra något alls, man kunde knappt gå utanför dörren utan att svettas ihjäl i 40 grader. I måndags kände vi dock att det var dags att göra något, så vi drog ett helt gäng till Venice Beach där vi hängde på stranden, badade, solade och gick sen över till en restaurang för mat och margaritas. Har också varit en del på 504 (baren i Hollywood) och druckit drinkar och umgåtts med härliga människor. Kommer sakna allt och alla så himla mycket. 
 
Igår hängde jag med Courtney och AE (Chris roomies) när Chris jobbade. Vi var på Goodwill för lite thrift shopping och sen åkte vi till Hollywood där tjejerna handlade masker till en maskerad dom ska gå på. Courtney slog även till på en peruk. Efter det gick vi till ett tea room och drack iste och snackade skit. Mötte sen upp Chris och tog oss hem innan vi åkte till Hollywood igen för att göra en radioshow som han och Courtney är med i. Dom var en man kort så jag fick också medverka på ett hörn vilket var kul. Tog sen lite drinkar och mat på baren. Dom har något som kallas för tiny tuesdays, så massa mat och drinkar för bara en dollar styck. Blev till och med jelly shots. Blev dock en tidig kväll så vi åkte hem och slappade och somnade sedan. 
 
Idag hängde jag i lägenheten på förmiddagen, skypeade med tjejerna och fick sedan ett ryck och städade upp i Chris rum, dammade och plockade undan. Glad pojkvän som kom hem nu ikväll. När jag var klar med städandet fixade jag till mig och stack till Hollywood och hängde lite med Chris på jobbet innan han slutade. Sen gick vi runt ich tittade i affären innan det blev sen lunch på baren, pulled pork mackor (SVINgoda) och en iskall öl. Nu är vi hemma och chillar, han spelar TV-spel medans jag sitter här. Ikväll planerar vi att baka något och sen bara kolla TV.
 
Imorgon är min sista dag i underbara LA, vilket är så sjukt tråkigt, MEN jag vet att jag snart kommer vara tillbaka igen. Längtar såklart till att få komma hem och träffa alla igen, kommer bli awesome!
 
Är inte säker på att jag kommer blogga igen innan jag är hemma, beror på om jag har tid och lust. Annars hörs och ses vi i Sverige!
 

Ett år


 
Nu är jag här igen. Har haft fullt upp att fixa allt under min sista tid här. Förra veckan gick åt att tvätta heltäckningsmattan i mitt rum samt börja packa. Har nästan packat klart nu, känns konstigt att garderoben är tom och väskorna fulla. Imorgon jobbar jag min sista dag och på onsdag flyttar jag till josse i Hollywood där jag spenderar sista tiden. Helt sjukt att det imorgon är ett år sen jag flyttade till USA. Mest händelserika året i mitt liv, utan tvekan. 
 
I helgen var jag ute på äventyr. Fick skjuts till pasadena och tog mig sen med hjälp av tåg och tunnelbana till josse i Hollywood. Vi åt på vegas seafood buffet och kollade lite i affärer innan vi gick hem till henne och chillade. I lördags låg vi och solade vid poolen hela dagen, sen handlade vi mat och fixade grillad middag på taket till hennes byggnad. Mötte sen upp chris och chillade med honom på kvällen. Igår tog vi sovmorgon och sen fick jag frukost på sången, så himla gott! Sen hoppade vi på tunnelbanan, chris hoppade av i Hollywood och stack till jobbet medans jag fortsatte hemåt. 
 
På kvällen firade vi påsk tillsammans med familjevänner. Eftersom mina värdföräldrar är rumäner är dom uppväxta med ortodox tro och firar påsk nu istället. Såklart massa mat och kakor och tårtor, och såklart supertrevligt. 
 
Idag jag fixat med mitt rum, dammat och packat lite. På kvällen åkte jag med min värdmamma för hon ville ge mig en present. Fick tag på en superfin silverring med en megastor rosa sten. Älskar den redan, så himla snällt att jag fick den. Ett fint minne
 
 
 

RSS 2.0