Fullt upp

Har inte bloggat på ett bra tag nu, men har ju faktiskt en bra ursäkt. Har familjen på besök sen i fredags, alldeles underbart är det! Mina två familjer kommer överens och jag har fullt upp med att visa runt i LA. Vi spenderar tiden här några dagar till, sen på måndag bär det av till Vegas, och sen även Arizona och Grand canyon. 
 

Big day tomorrow

Resten av veckan har varit helt okej. Stack till gymmet i tisdag för min stora comeback, vilket resulterade i att jag vaknade med världens förkylning igår, typiskt... Har annars förberett lite inför den stora morgondagen när mamma, pappa och Julia ÄNTLIGEN landar i LA. Annars är det inte så mycket på gång just nu, försöker bara leva i nuet och njuta av det fina vädret. 
 

Sämsta dagen på länge

Har haft en fruktansvärd dag idag. Just nu sitter Anna på planet på väg tillbaka till Tyskland. Det suger verkligen att hon inte kommer vara här under min sista tid. Har haft svårt att hålla tårarna tillbaka hela dagen och det var riktigt jobbigt att säga hejdå. Som ett ljus i mörkret är min familj snart här, så jag är verkligen inte så ensam som jag känner mig just nu! 
 

swedish house mafia

Så har ännu en helg sprungit förbi. Har som vanligt haft en massa kul för mig. I fredags hämtade Anna upp mig efter jobb, sen stack vi hem till Chris och hängde med honom och hans roomies och kompis innan vi stack till 504 (nya stammisstället). Som vanligt var det fullt drag och bra stämning. Tog tåget tillbaka till Chris strax efter två och sov sen där. Igår vaknade vi sent och efter att ha blivit serverade frukost i sängen av Chris (en riktig man!!) körde vi hemåt igen. Jag tog en nap och en dusch och började fixa mig igen, den stora dagen var äntligen här, dags för SWEDISH HOUSE MAFIA. Köpte biljetterna i september, sjukt hur fort tiden gick. 
 
Hämtade upp Gabriella vid halv fem och körde sen till LA state historic park där konserten skulle hållas. Nu var det inte bara SHM som skulle spela, utan även lite andra DJs, så vi hann med både Zedd och Alesso innan huvudnumret. Vet inte hur jag med ord ska kunna beskriva hur det var. Det var så sjukt jävla bra, musiken var underbar, stämningen var sjuk och ljusshow och fyrverkerier var på topp. En sjukt bra sista konsert, och jag är riktigt nöjd med att jag fick se dom i LA tillsammans med cirka 40 000 andra människor. 
 
Gabriella sov hos mig och efter en sovmorgon imorse (ställde ju fram klockan med så det blev sent) och sen kom Anna hit. Vi spenderade eftermiddagen i Glendale i både gallerian och Americana (utomhusshopping). Vädret var härligt och lite shopping hann vi med. Sen kom Luisa och vi hade avskedsmiddag för Anna på The Cheesecake Factory. Nu ikväll kom Anna in för att säga hejdå till mina värdföräldrar. Kändes inte alls kul, och ännu värre är det att det är min tur imorgon. Känns lite bättre när jag tänker på att min älskade familj kommer hit på fredag. 
 
 

Nästan helg

Sjukt vad veckan har sprungit iväg. Carmen har ju som sagt varit ledig så har inte direkt jobbat livet ur mig. Har hängt mycket med Anna, och i tisdags stack jag hem till chris för pizzamys och film. Igår plockade jag upp Anna och sen stack vi till Hollywood och samma bar vi var på i fredags. Dom har beerpong night på onsdagar och Anna hade aldrig spelat förr så hon var ju tvungen att prova. Första spelet var hon riktigt grym, men sen vände turen och hon förlorade andra omgången. Var hemma sent efter att ha skjutsat hem först chris och jose, och sen även Anna. 
 
Imorse somnade jag om när Carmen och Emma drog till affären. Vaknade en timme senare av att huset var fullt av skrikande sheriffer med dragna vapen. Då hade Emma glömt stänga ytterdörren, och en sheriff hade kört förbi och trodde det var nån som brutit sig in och det var fullt drag här hemma. Jag var nyvaken och yr och fattade ingenting. Fick dock rett ut situationen och ringde Carmen så sheriffen fick pratat med henne också. Snacka om dramatisk väckning. Efter det chillade jag i sängen innan Anna kom hit och vi käkade lunch tillsammans. Eftermiddagen bestod av att köra runt barnen till olika aktiviteter och nu ikväll var det sista spanskalektionen, så nu är jag helt klar med pluggandet, vilket innebär att jag slipper tänka på det dom sista två månaderna, skönt! 
 
Och nu är det bara en vecka kvar tills min familj är här!!! 
 

Måndag

Idag har jag inte jobbat alltför hårt. Carmen har semester denna veckan så vi var båda hemma med Emma på morgonen. Gjorde lite läxor och tvättade lite kläder. Carmen följde med Emma till skolan och Anna kom hit och hängde med mig. Hann till och med med en fro yo på pinkberry.När barnen och Carmen kom hem blev det lunch och lite mer läxor. Dom stack sen iväg på simning och jag hängde med Anna tills jag skulle på yoga. 
 
Yogarummet var fruktansvärt varmt idag sååå det var sjukt jobbigt. Höll dock ut med tanken på att det var min sista lektion, så nu är jag klar med det! Känns bra. Kom hem och åt middag med familjen och nu kollar jag på hart of dixie och upptäckte natt jag har fått ögoninflammation. Alla som känner mig vet ju att det inte är direkt ovanligt. 
 

Bästa söndagen på länge!

Hej på er. Har varit igång hela helgen så har inte hunnit blogga förrän nu. Kan ju börja med att säga att min flygbiljett hem är bokad, så den 18 maj klockan kvart över sju på kvällen landar jag på Kastrup, vet knappt om jag är glad eller ledsen över det just nu faktiskt! 
 
Har haft en helt underbar helg. Började med att jag jobbade som vanligt i fredags. Spenderade mina lediga timmar utomhus i bikini eftersom det var cirka 30 grader varmt. Hann med några samtal på Skype också, trevligt värre. På kvällen när jag var ledig kom Gabriella och Anna hit och vi stack till montrose för sushimiddag, popcorn lobster roll som jag åt är ju inte att leka med asså! Gabriella sov sedan här hemma hos mig. 
 
Igår åkte Gabriella hem rätt tidigt på morgonen och sen kom Anna hit. Vi hade bestämt oss för att sticka till stranden eftersom vädret återigen var på topp med 30 grader. Vi stekte i santa Monica nån timme och gick lite på third Street promenade. Gick in på Victorias secret och kom ut med nya bikinitrosor. När vi var klara i santa Monica stack vi till Hollywood för att hänga lite med chris. Vi gick till baren 504 och tog en öl (som smakade hallon, svingod!) och snackade skit. Gjorsedan lite ärenden innan vi körde hem till josse för att göra oss redo för kvällen. Drack några drinkar och Chris kom över och hängde med oss. Tog sen en taxi tillbaka till baren som nu var fylld med folk. Hade en riktigt trevlig kväll, pratade med massa härliga människor och drack goda drinkar. Jag och Anna åkte sen med Chris till north Hollywood för att sova där. 
 
Idag har vi hängt med Chris hela dagen, åt på dennys med hans roomie courtney och pratade en massa. Kollade på tv och var allmänt lata. Jag och Anna stack hem vid fem och har resten av kvällen hängt hemma hos henne, käkat pizza och chips och kollat på film, en underbar söndag med andra ord!!
 
 
 

RSS 2.0