supperclub weekend

Känns som att jag säger det ofta men fyyyyyy vilken underbart rolig helg jag har haft! Började med att jag och Anna sent i fredags kväll stack till Josse i Hollwood (väldigt ovanligt..). Självklart var det party som stod på schemat återigen. Vi förfestade hemma hos Josse innan vi tog oss ett kvarter bort till nattklubben Supperclub. Egentligen är åldergränsen 21 men om man är smidig och vet tricket blir man insläppt ändå. Har inte varit ute på nattklubb sen i maj så det var sjuuukt härligt att få dansa och dricka drinkar igen. Musiken var bra, sjukt bra djs som spelade och stämningen var bra. Snackade med en hel del roliga människor och tog till och med en tur upp i en VIP.soffa och dansade. Inte det lättaste att dansa i en soffa när man har typ 15 cm klackar, men det funkade. Tyvärr stänger klubbarna här vid två så då fick vi snällt gå hemåt. Efter en lång pratstund med säkerhetsvakten i Josses hus och lite snack med några andra killar somnade vi sött alla tre. 
 
Igår vaknade jag strax innan nio och det var bara att gå upp och piggna till. Vi hade bestämt att vi skulle handla julklappar, började liksom bli dags när det var den 22 december. Stack till The Grove och åt på The Cheesecake Factory och kollade runt på Abercrombie&Fitch (köpte en fin blus). Stack sedan till Target och fick fixat alla julklappar samt framkallat lite foton. När det var avklarat körde vi hem till Gabriella för lite häng med våra aupair-vänner. Isabelle fyllde år för ett tag sen så vi åt tårta. Kollade sen på Love Actually och jag passade på att ta en liten nap. 
 
Vid halv åtta tog vi med oss Gabriella och stack tillbaka till Hollywood. Handlade lite nudelwok med oss hem och åt och fixade oss innan vi började förfesta. Strax innan tolv gick vi till Supperclub (två dagar i rad, jag vet) och nu kan vi tricket bra och vakten kände igen oss så vi fick gå före i kön och kom in ganska direkt. Denna gången var ännu bättre än dagen innan. Musiken var riktigt bra, alla nya hits och vi hörde både Swedish House Mafia och Avicii. Träffade ganska snabbt på två killar från New York (rikingar från Upper East Side). Hängde med dem resten av kvällen och drack massa goda drinkar. Tappade i slutet av kvällen bort Gabriella men som tur var hittade vi henne efter en stund igen. Gick hem till Josse där både hon och Gabriella däckade. Killarna från New York var fortfarande med oss och föreslog efterfest i deras hotellsvit i Beverly Hills. Jag och Anna hängde på och vi tog en taxi till Beverly Wilshire för lite efterfest. Drack champagne och snackade och hade riktigt kul. Killarna är härliga och sjukt roliga. Var väl egentligen tänkt att vi skulle tillbaka till Hollywood men vi somnade sött i en säng och stannade där. Detta ledde till en walk of shame på the walk of fame imorse. 
 
Idag har vi bara chillat, åt goda mackor på ett café innan vi drog tillbaka för en powernap och tv-tittande. En riktig bakissöndag med andra ord. Kom hem för typ en timme sen och ser redan fram emot att sova. 
 
haha denna sista bilden mailade en av vakterna precis till mig. Vet inte varför vi tog en bild med honom, men kul att han skickade den iallafall. Allt kan hända i Hollywood!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: