Ice skating

Idag började morgonen vid halv nio med lite frukost. Eller jag var fortfarande mätt efter sushin igår så drack lite te bara. Efter det klädde vi på oss, borstade tänderna, bäddade sängen och fixade lite sånt. När det var klart gjorde jag läxor med Emma medans Stephan och Carmen gjorde annat. Vi höll på ett bra tag, nästan en hel timme så det var jättebra. Klara med läxorna gjorde vi inte så mycket fram tills klockan ett. Då bestämde vi oss för att åka till pasadena och åka skridskor. Har inte åkt sen förra vintern så det skulle bli kul. 
 
Väl i pasadena gick vi direkt till instinkten och hyrde skridskor och gick ut på isen. Stannade väl där i cirka två timmar och åkte runt. Det var superroligt. Jag åkte med Stephan och vi är väl ungefär lika bra så det passade perfekt. Det enda negativa var att där var smockat med folk så det var svårt att åka snabbt utan att knocka några småungar på vägen. Men det är väl sånt man får räkna med när man vill åka skridskor på ett skollov. 
 
Efter lite klädd i parkeringshuset körde vi till Jack in the box och åt lite innan det bar av till rose bowl där Stephan skulle simma. Mesans han simmade körde vi andra tre till super king och handlade det sista till imorgon samt lite andra nödvändigheter. Vi hämtade upp Stephan och åkte hem. 
 
När vi kom hem packade vi ur bilen och la maten där den hör hemma. Sen började jag och Carmen fixa med pajer inför morgondagen. Tog en paus för lite middag och blev precis klara (klockan är cirka nio nu.  Ska bli spännande att fira thanksgiving imorgon! Ser fram emot den traditionella middagen med kalkon, tranbärssås och sötpotatis. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: