halloween horror night

 Halloween är ju en jättegrej här i USA, och affärerna har redan börjat sälja halloweendekorationer, kostymer och pumpor trots att det är en månad kvar tills dess. Jag och tjejerna bestämde oss dock för att vi ville bli lite skrämda så igår begav vi oss till universal studios där det var horror night. Redan i entrén möttes vi av maskerade människor med motorsågar. Vi gick först in i ett spökhus där det hoppade fram läskigt utklädda människor i varje hörn. Skrek lika högt varje gång, dom lyckades verkligen med att skrämma mig.
 
Nästa grej vi gjorde var the Terror Tram. Vi hoppade på ett litet tåg, och helt plötsligt stannade det och vi fick hoppa av och gå istället. Attraktioner var inspirerad av tv-serien the walking dead, så det var äckliga zombies överallt. Om man inte var tillräckligt uppmärksam gick dom bakom en och skrämdes så man nästan fick en hjärtattack. Jag och Christina blev jagade tre gånger, sjukt läskigt när dom verkligen sprang efter oss. Det var dessutom beckmörkt så man hade ingen aning om var man var nånstans. Vi klarade oss iallafall och kunde säkert hoppa på tåget igen efter en stund. 
 
Vi gick vidare mot Alice Cooper goes to hell 3D, ett annat spökhus med coola 3D-effekter. Annars var det lite samma sak, äckligt utklädda människor som hoppade fram och skrämde skiten ur en. Sjukt hur vi blev lika rädda varje gång fast vi visste att något skulle hoppa fram! I detta spökhus spelades även hög alice cooper-musik. Efter detta kände vi att dte var nog med skrämmande och åkte transformers the ride 3D istället. Det var så sjukt coolt, riktigt bra gjort med vindar, värme och kyla. Detta är en vanlig attraktion så den var inte ett dugg läskig som tur var. 
 
Nu var klockan nästan halv tre på natten så dags att åka hem. På vägen mot utgångarna hade alla galna clowner och annat samlas, och dom kom springandes med sina motorsågar och jagade en, riktigt läskigt och obehagligt trots att man vet att dom inte är riktiga. Hade en superrolig/läskig kväll med tjejerna, är riktigt glad att vi åkte dit. Universal hade gjort allting så himla bra med fina dekorationer och riktigt läskiga attraktioner. Vi fick verkligen valuta för pengarna!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: