I'm back

Har varit paus här igen. Har helt enkelt haft fullt upp både i huvet och händerna. Har en del på gång nu och lite saker att fundera på, så har inte tid att blogga. Har också varit lite krasslig i nån dag nu och ätit dåligt så är så himla trött. 
 
Kan iallafall berätta om min helg för er! Åkte i fredags hem till Anna och hade myskväll med pizza och glass i sängen. Hennes värdfamilj var inte hemma så ingen att visa hänsyn till. Somnade relativt tidigt eftersom klockan stod på kvart i sex nästa morgon. Gick upp tidigt i lördags och fixade god frukost innan vi stack hemifrån strax efter sju. Efter ett stopp på starbucks styrde vi mot holiday inn vid flygplatsen. Det var dags för vår weekend class. Checkade in och fick lite information innan det var dags att hoppa in i våra bussar. Vi var runt i hela LA under tolv timmar, vi såg det mesta. Har ju redan sett allt men det var rätt trevligt ändå, vädret var härligt och vi fick se några kändishem. Väl tillbaka på hotellet fick vi våra rumsnycklar och jag Anna, Isabelle och Gabriella Chillade vid tvn innan det var dags att sova. 
 
I söndags gick vi upp och åt god hotellfrukost med ägg och bacon. Sen hade vi under dagen nästan åtta timmars undervisning med avbrott för lunch och fika. Jag hade valt kursen american sign language, vilket faktiskt var riktigt intressant och roligt. Vi hann lära oss en hel del, och när vi äntligen fick checka ut strax efter fem var vi helt slut. Kom hem och packade upp och somnade klockan nio. Har sen som sagt inte mått helt hundra efter det, har sovit mycket och tagit det lugnt  Fick precis te av min värdmamma och hoppas på att må bättre imorgon. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: